Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ В

DerhostingBG

Въведение и общите условия

а Този сайт Ви дава възможност да научите за "ДерхостингБГ" и предлаганите от нас услуги, както и възможност за достъп до нашата мрежа. Използвайки този сайт или друг такъв - притежаван, управляван или доставян от "ДерхостингБГ", Вие се задължавате да спазвате правилата и условията описани тук

б Неспазване на правилата/условията за ползване описани тук ще доведе до предприемане на определени мерки за ограничаване на достъпа Ви до нашата мрежа. "ДерхостингБГ" запазва правото си да променя тези условия, по всяко едно време без предизвестие. Потребителя е длъжен да следи за промени по описаните тук условия за ползване на нашите услуги

в За да може да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на потребителите, "ДерхостингБГ" създава условията за ползване на услугата, за да защитава както себе си така и своите потребители от злоупотреби

г Всякакви отклонения от тези условия ще доведе до временно прекратяване до изяснения на случая или постоянно спиране на услугата

д За предложения или въпроси относно условията на ползване, трябва да се свържете с нас на имейл - support@derhosting.bg.

Забрани и нерегламентирани действия

Този сайт и услугите предлагани в него НЕ може да бъдат използвани за каквато и да е цел, която е незаконна или може да причини вреди, както на него, така и на нашето оборудване, мрежа или услуги. Потребителят няма право да използва услугите на "ДерхостингБГ", за да извършва изброените действия:

а.   Да нарушава законите на РБ (Република България) или да помага/съдейства на трети лица чрез използване на услугите на "ДерхостингБГ"

б.  Да заплашва или да насърчава извършването на насилие или разрушение

в.  Обижда трети лица

г.  Да съхранява вируси, нелицензиран софтуер или каквото и да било, което би могло да наруши работата на други компютри

д.   Да нарушава условията и правилата на друг интернет доставчик или доставчик на услуги

е.  Да има негативен ефект върху мрежата или сървърите на "ДерхостингБГ", довеждайки до блокиране на нашата мрежа от други интернет доставчици и мрежи, и други.

Клиента/абоната няма право да хоства/съхранява или да разполага линкове към сайтове със следното съдържание:

ж.  IRC ботове, сървъри и свързан с това софтуер

з.  Порнография и порнографско съдържание

и.  Нелицензиран/Пиратски софтуер и файлове

й.  Експлойти

к.  Всякакви действия свързани с копаене на криптовалути

л.  Материали с оскърбително съдържание

м.  Сайтове със СПАМ / proxy насоченост

н.  Скриптове или софтуер, които заплашват сигурността на нашите системи и мрежа

о.  Всякакъв вид торенти и сайтове за торенти

п.  Уеб сайтове за сваляне на нерегламентиран софтуер и всякакъв вид сайтове насочени към сваляне на пиратски файлове - музика, филми и други.

При наличие на някои от горепосочените действия/файлове, "ДерхостингБГ" запазва право си да прекрати услугата до разглеждане на случая или перманентно без предизвестие.

Системна и мрежова сигурност

Нарушаване на системната или мрежова сигурност е абсолютно забранено и ще доведе до незабавно прекратяване на услугата без предизвестие, както следва:

а.  Съхраняването на вируси, троянски коне или скриптове, които могат да нарушат стабилността на нашите системи и мрежа

б.  Изпълняването на каквото и да е действие в нашата мрежа, което може да доведе до нарушаване на нейната работа и сигурност

в.  Опити за кражба на чужди привилегии

г.  Подправяне на адреси и други.

Спам

Потребителят се съгласява да не използва услугите на "ДерхостингБГ" за изпращане на нежелана поща - СПАМ. Нарушаването на това условие ще доведе до първоначално временно прекратяване на услугата до изясняване на случая. Повторно действие ще доведе до изтриване на акаунта на потребителя безвъзвратно и прекратяване на услугата.

Резервни копия (Backups)

"ДерхостингБГ" осигурява ежеседмични резервни копия, които се генерират всяка седмица в нейното начало от 02:00 до 06:00 часа сървърно време и се съхраняват в продължение на една седмица в отдалечен сървър. "ДерхостингБГ" не носи отговорност при изгубени файлове от страна на клиента. Препоръчваме на клиента да съхранява локално резервно копие или на друг отдалечен сървър да съхрани желаните от него данни. Възстановяване на резервно копие може да бъде направено от всеки клиент, при неразбиране или невъзможност, заявте след контакт с нас и предоставяне на нужната информация нужното възтановяване.

Поддръжка

"ДерхостингБГ" предоставя безплатна поддръжка на всички клиенти. Официални платформи за контакт с нас са чата, страницата за контакти в сайта, и тикет системата в клиентската зона. Всякакви други заявки за комуникация извън горепосочените остават без гарантиран отговор от официален представител. "ДерхостингБГ" запазва правото си да откаже поддръжка при арогантни коментари от страна на клиента към техническото лице. Чрез използването на Чата, клиента се съгласява с правилата му за ползване. Всеки клиент е длъжен да използва валиден имейл адрес и име, с които е регистриран. "ДерхостингБГ" оказва поддръжка само на клиентите си, закупили услуга.

Прекратяване и анулиране на услуга

"ДерхостингБГ" има правото да спре услугата при неплащане на фактурата в рамките на пет (15) дни след датата на изтичането. Системата изтрива услугата на клиента триста шестедесет и пет (365) дни след крайната дата за плащане. Системата изпраща автоматично известие на посочения имейл адрес на регистрацията в клиентската платформа преди изтичане на услугата. "ДерхостингБГ" не носи отговорност при неправилно посочен имейл адрес на регистрацията в клиентската платформа и неуспешно доставено известие.

Прекратяване и анулиране на услуги

"ДерхостингБГ" предоставя, контролира и управлява IPv4 адрес за всяка услуга на клиента. "ДерхостингБГ" не носи отговорност при blacklist (Блокиране) на IP адрес от трети лица. Клиента носи отговорност за IP адреса на услугата и трябва сам да се свърже с лицата за контакт от трета страна за разяснение на случая.

"ДерхостингБГ" запазва правото си временно да преустанови услугата на клиента при натоварване на сървърното оборудване както следва:

Натоварване на CPU При наличие на натоварване на главните сървъри от страна на услугата на клиента, "ДерхостингБГ" има право да рестартира да спре или временно прекрати услугата до изясняване и отстраняване на проблема.

Висок интернет трафик При наличие на висок трафик и натоварване на интернет връзката на главните сървъри от страна на услугата на клиента, "ДерхостингБГ" запазва правото си да рестартира, спре или временно прекрати услугата до изясняване на случая и отстраняване на проблема.

Ваше задължение е да спазвате горепосочените условия

Заключение

"ДерхостингБГ" си запазва правото да променя горепосочените условия за ползване по всяко време без предизвестие на клиента. Всеки един клиент използващ услугите на "ДерхостингБГ" е длъжен да спазва Условията за ползване. Всяко оспорване/неспазване може да доведе до временно или перманентно прекратяване на услугата.

Последна редакция 25.06.2023 г

CateringBG
Mamini recepti
dostavka-yambolBG.
beautystudiomixBG
cateringBG
Mamini Recepti

Свържете се с нас

host@derhosting.bg

Свържете се с нас

0888 223 183